Etterbehandling

DE FØRSTE 24-48 TIMENE

Unngå vann og damp på vippene. Dusj, solarium, bading er totalt ulovlig! Dette kan svekke heftevenen på limen. Etter at limen er tørket, bruker den 24-48 timer på å herde og styrkne.

MAKEUP

Om mascara og eyeliner skal brukes, er det anbefalt å bruke en som er spesielt laget for vippeextensions. Vannbasert eyeliner og mascara som ikke er egnet kan brukes, på eget ansvar. Oljebaserte produkter bør unngås. Bruker du øye sminke, pudder, concealer eller foundation i nærheten av øyeområdet. Bør du rense det bort med vipperens.

IINVESTERING I PRODUKT

Invester i etterbehandlings produkter og produkter som er egnet for vippeextensions er svært viktig. For å kunne ta best mulig vare på dem. Etterbehandlings produkter som rens og svaler, kan kjøpes av meg på din vippetime.

 

UFORSIKTIGHET

Uforsiktighet som å ta seg til øynene eller gnikke for mye rundt øye området kan forårsake mekanisk slitasje på de naturlige vippene. Det kan også forårsake at vippeextensions blir revet ut, i værste tilfelle kan slitasjen bli så ille at hårsekkene på våtlinjen blir påvirket.

SOVING

Vippene slites fortere på siden man sover på, sover man urolig kan det i værste tilfelle gå ut over begge øynene. Sengesett i silke kan hjelpe for å ivareta vippene mer under nattesøvnen. Da vippene ikke hekter seg til pute og dyne, hvis bruk av silketrekk. Husk å ta av linser før du legger, fuktighet over en hel natt vil påvirke extensions vippene.

BØRSTING

Børst vippene hver dag, spesielt om morningen. Dette vil bidra med å holde dem vakker til en hver tid og er veldig sunt for dine naturlige vipper. Har du skeiv vokste vipper, slitte hårsekker, ødelagte hårsekker eller slitte vipper, er det anbefalt å børste flere ganger på dagen. Dette vil bidra til å rekonstruere vippene til en naturlig frisk stand.

PÅFYLLING

Vær nøye på å komme til påfyll når du ser ar du trenger det, så din teknikker kan holde de vedlike.

RENSING AV VIPPER

VASK VIPPENE HVER DAG! Huden din skiller ut stoffer som svette, kalk, syre og fett. Du blir også utsatt for støv, eksos, bakterier og forurensning, dette samler seg på vippene våre. De naturlige vippene er bygd opp for å beskytte øynene, for å minke sjansen for bakterier innpå øynene og betennelser som kan oppstå. Ved bruk av vippeextensions vil det samles mer av disse stoffene vi blir utsatt for daglig. Alt dette kan også svekke bindingen på limet. Når man svetter masseproduserer man kalk, syre og fettstoffer. Derfor er det ekstra viktig å holde vippene rene, vask vippene hver dag, minimum hver 3 dag.

SOLARIUM

Unngå solarium rett etter din vippetime. Vent minimum i 3 døgn før du tar solarium.

DUSJ OG BAD

Har du dusjet eller badet, husk å tørk vippene dine godt og forsiktig. Du kan bruke papir og legge eet forsiktig på med øynene lukket, eller qtip. Vent til vippene er helt tør før du børster i de. Unngå å få balsam eller shampoo på vippene, skjer dette bør du rense det bort med vipperens.

KLORVANN

Bader du i klorvann, skal du være veldig forsiktig med å dykke hodet ned i vannet. Klor svekker hefteevnen til vippelimet og dermed blir holdbarheten mindre. Vask vippene godt med vipperens etter bading i klor.

VINTER OG FROST

Når det er vinter, tørt, kaldt og frost ute. Om du velger å dusje før du går ut, pass på å ha vippene helt tør før du går ut døren. Er vippene våte, kan de stivne og froste seg fast i hverandre. Om dette skulle skje, vent til du har fått kommet deg inn i normal rom temperatur, la vippene tine og børst i de når de har blitt tør igjen.