VIPPESYKLUS

For påsetting av vipper bør du velge ett sett som er anbefalt for dine øyne/vipper. Du bør ikke sette på vipper om du har for mye babyvipper. Hvor mye vipper du har beror på vippesyklusen din. Dersom du velger å legge vipper på babyvipper, eller velger ett sett som ikke er anbefalt for for deg, gjøres dette på eget ansvar.  vippesyklus osv. Bestiller du time tidlig har vi tid til å rette opp i det om noe skulle oppstå.

TIMEBESTILLING

Førstegangs kunder eller kunder uten profil bestiller første time via Snapchat: Ahrum.no
Det må opprettes kundeprofil på alle kunder for å kunne booke time. Timen holdes av i 4t, til det oppgis info som trengs for opprettelse av profilen. Oppgis ikke innfo innen frist, går timen videre til neste. Info som trengs er: Fult navn, adresse, postnummer, e-post og tlf nummer. Vennligst skriv denne informasjonen i hver sin melding etter en annen.
Etter at profilen er opprettet, vil du bli tilsendt automatisk e-post med engangspassord, som du kan endre selv, ved innlogging. De neste timene kan du booke selv via online booking systemet på hjemmesiden.

ENDRE VIPPESETT

JEG FORBEHOLDER MEG RETTEN TIL Har du booket påfyll til feil sett, eksempelvis til lett Mega volum når du har klassisk, mix eller 3D volum for før. Forbeholder jeg meg retten til å endre påfyll til det settet du har fra før og du betaler deretter. Har det gått over de gjeldene dager for påfyll, eksempelvis 14 + 2 dager og du booker deg time til 2 ukers påfyll, forbeholder jeg meg retten til å endre dette til riktig uke som vil være 3 ukers påfyll. Påfyllene er innen 14 dager (2 uker), innen 21 dager (3 uker) og innen 30 dager (4 uker). Alt etter 4 uker regnes som nytt sett.

BETALING

Kun kontantbetaling, har vekslepenger om det trengs. Faktura og etterbetaling er ikke mulig.

AVBESTILLING

24-TIMERS FRIST PÅ AVBESTILLING! Avbestilling må gjøres senest 24 timer før avtalt tid/oppsatt time. Gir du beskjed etter frist blir du belastet avbestillingsgebyr.

Gebyr klassisk, mix/hybrid og 3D volum settene: 375kr
Gebyr mega volum, wispy volum, L bøy settene: 575kr

Fremlegges det gyldig bevis som sykemelding/legeerklæring, blir du fritatt fra gebyret. Det skal være datert senest to dager etter oppsatt time. Denne skal fremvises/sendes innen 5 dager.

Første faktura sendes ut på e-post, med 14 dagers frist. Betales ikke denne, sendes det ut ny i post med fakturagebyr på 49kr.

Avbestilling av time skal gis beskjed om i forkant. Gis det ikke beskjed innen 5 dager og fremvises ikke legeerklæring/sykemelding som nevnt over, vil ikke legeerklæring/sykemelding være gjeldende. Timen vil bli satt på som uteblitt time og faktureres deretter!

PAUSE & STENGETID

Jeg holder stengt mellom kl 15-18 og lørdager.

Åpningstider formiddag: 11:00-14:00 (siste kunde kl 14)
Åpningstider kveld: 18:30-21:30 (siste kunde kl 21:30)

Ønsker du time i stengetid/pausen, kommer det tillegg i pris, for å kunne presse deg inn. Kveld og lørdager 500kr tillegg. OBS! Det er ikke mulig å bli presset inn mellom 15:00-18:00.

PÅFYLL

40% HUSKEREGEL! Du skal ha minimum 40% på hvert øye, av det settet du skal ha for at det skal regnes som påfyll. Hvis ikke, vil det bli regnet som nytt sett og du betaler deretter.

Alt etter 4 uker vil bli regnet som nytt sett, uavhengig om du har 40% pr.øye eller ikke. Alt under 40% før eller etter 4 uker, regnes også som nytt sett. Husk at syklus på vippene, hvordan du sover og tar vare på de, påvirker holdbarheten. Les om syklus her: (link til syklus siden)

SETT, BYTTING & KUNDEPROFIL

Det første nye settet du booker blir det settet som er knyttet til din profil. Der kun mulig å booke påfyll til det settet knyttet til profilen. Ønsker du et annet sett gangen etter må du booke nytt sett, av det settet du ønsker.

Klassisk, Mix, 3D kan byttes om hverandre. Ønsker du bytte blant disse stettene, ta kontakt med meg Snapchat, så jeg kan legge det inn manuelt. Merk at du må ha 40% på hvert øye av det settet du skal ha, for at det skal regnes som påfyll. Har du mindre, blir det regnet som nytt sett!

Du kan ikke bytte fra settene nevnt over til mega volum, whispy eller volum med l bøy!

OBS! Merk at inntil 2 uker påfylling kun gjelder faste kunder som går her fra før og har vipper av meg fra før!

QUICK FIX

QUICK FIX REGNES IKKE SOM PÅFYLL! Pris: 170kr

En Quick fix er en liten fix i mellom påfyllingene, ett tilbud til mine kunder med vipper av meg fra før. Det er for å gjevne ut vippene, tette igjen event. hull eller mellomrom og ikke ment som påfylling. Dvs, din neste time etter en quickie regnes fra sist du tok påfyll eller nytt sett, ikke fra sist du tok Quick fix.

FØR VIPPETIMEN

NYTT SETT: Kom sminke fri til din vippetime, det er også anbefalt å unngå bruk av løsvipper noen uker før vippetimen. Den tiden som blir brukt på å fjerne sminken eller event limrester fra løsvippene, er den tiden du mister for påsetting av det nye settet.

PÅFYLL: Kom også sminke fri til påfyllingstimen.

FORSENT TIL TIMEN?

Kommer du for seint til timen din, taper du den tiden du kom for sent, det du får er det vi har tid til å legge på den tiden som er igjen av timen. F.eks, kommer du 10 min for sent, mister du 10 min av din tid.

Er du for sen med 20 min har du det mindre av din tid, det resultatet du får er på eget ansvar. Blir timen satt på som uteblitt, grunnet for liten tid eller du ikke ønsker timen likevel. Blir du belastet gebyr for uteblitt time. Les lengre oppe, på uteblitt time, for info om beløpet.

VIPPER UNDER 18ÅR

Alle under 18 må komme til en enighet med foreldre hva sett de ønsker og får ha av foresatt. Det er foresatte sitt ansvar at barnet bestiller og tar settet de får lov til å ha. Jeg tar ikke ansvar, hvis barnet bestiller ett sett som foresatte ikke ønsker barnet skal ha.

EFFEKTER OG HOLDBARHET

MERK! At effekt kan variere fra person til person, iht hvor mye vipper man har naturlig og at anatomien til en hver enkelt ikke er lik.

Holdbarheten varierer fra person til person, hvordan en hver enkelt tar vare på vippene og hvordan syklusen til en hver enkelt er. Alle har forskjellig syklus og de forskjellige vippene har forskjellig syklus. Les om syklus her: (link)

EFFEKTEN KAN VARIERE! Også fra gang til gang, iht hvor mye babyvipper (nyvokste) vipper du har når du kommer til din time. Dvs. Kommer du til din time med mye babyvipper, kan effekten se lettere ut enn normalt og det kan hende du får litt mindre vipper på akkurat den gangen. Grunnet din syklus på vippene.

REKLAMASJON

Reklamasjon gjelder kun når du har kjøpt etterbehandling produkter av meg og har mistet minimum 90% av vippene har falt av innen 5 dager, på begge øyner. Det vil bli satt opp en time for konsultasjon, og du må gi beskjed innen disse 5 dagene, om noe skulle oppstå. Konsultasjons timen blir satt opp innen 7 dager etter din siste vippetime. Viser det seg å være en reklamasjonssak, vil vi sette opp en ny time, der det passer begge, for påsetting av nye vipper gratis. Er det ikke en reklamasjonssak, kan vi sette opp ny time om ønskelig. Der du betaler for det settet eller påfyllet som gjelder. Penger blir ikke tilbakebetalt under reklamasjon, men det er muligheter for å rette opp i arbeidet. Faller de av pga limen, er det muligheter for å prøve en annen lim.

GJELDER F.EKS IKKE SOM REKLAMASJON:
• Hvis du har mistet noen få vipper grunnet syklus. (Da er muligheten Quick fix)
• Mister vipper grunnet syklus på vippene. 
• Ikke kjøpt etterbehandlings produkter
• Har fått anbefalt pause grunnet nedbrutte/slitte vipper.
• Bruk av løsvipper, gnikking på vippene, uforsiktighet, bruk av oljebasert produkter, bruk av produkter som er skadelig og ikke egnet til vippeextensions.
• Dusj, trening, trening, bading eller solarium rett etter en vippetime.
• Hvis det har gått for lang tid før nytt påfyll og du mister mange, selv om det var mye igjen (går også under syklus)
• Ikke fulgt anbefalinger på etterbehandling.

Det er ditt ansvar som kunde å reklamere innen fristen! At vippene kan falle av fortere enn forventet kan ha mange årsaker. Jeg må se vippene under konsultasjon, før jeg kan vurdere om det er reklamasjonssak. HUSK! At alle reklamasjons forsøk skal inspiseres på konsultasjon, av meg. Velger du å dra en annen plass med mine vipper fremfor å komme tilbake eller prøver å fikse problemet selv. Vil du miste all rett på reklamasjon. Jeg forbeholder meg retten til å avvise reklamasjon, om du ikke kommer innen frist på konsultasjon eller ikke ønsker/har mulighet til å få ordnet opp i arbeidet. Møter du ikke opp til din time for påsetting av vipper på reklamasjon eller avbestiller etter frist. Vil reklamasjonen automatisk falle bort og ikke gjelde.

ANSVAR

Det er ditt ansvar som kunne å få med seg informasjon om behandlingene du skal ha. Du står også ansvarlig for å få med deg vilkår og retningslinjene hos meg, hvis du ønsker å være kunde her. At du ikke får med deg informasjon og ikke/unnlater å lese, er dessverre ikke mitt ansvar.

Ved å samtykke, godkjenner du at du har lest og forstått alle punktene ovenfor. Du samtykker også til retningslinjer og vilkår for behandlingene hos meg.

COVID-19

BRUK AV MUNNBIND

Alle kunder er pålagt å ta i bruk munnbind, før de kommer inn. Hvis du ikke har dette med til timen, kan det kjøpes her til 70kr stk.

Bruk medisinsk engangs munnbind! Skal munnbind av stoff tas i bruk, må det være munnbind som ikke henger løst på ansiktet. Munnbind av stoff bør fungere som engangs munnbind og være stramt/tett innpå skinn området. Kommer du med munnbind som henger for løst, har det ingen virkning på viruset for det første. For det andre vil det være vanskelig å få på tape og pads. Et munnbind som ligger løst vil også dytte tapen så de irriterer øynene og det vil også være mer komplisert å påføre extensions vippene.

FAMILIE & VENNER

Det er kun tillat å være en inne om gangen, under behandlingen. Familie og venner har ikke lov å være med inn å vente. Venterom er forbeholdt til ventende kunder som skal ha behandling.

SPRITING

Alle kunder må sprike hender ved ankomst før behandlingen, når de ankommer. Sprit gjerne også etter behandlingen, før du går.

DESINFEKSJON OG STERILISERING

Benken sprites mellom hver kunde, samme med utstyr.

BETALING

Jeg tar fremdeles kontantbetaling om noen skulle ønske å ta k bruk kontant. Skal det veksles, har jeg ferdig desinfiserte vekslepenger. Ellers er det mulig å betale via vipps, om det er ønskelig.

VIPPER I COVID-19 SITUASJON

Merk at under covid-19 situasjonen, er alle rammet også i andre land. Det er ikke alle produsenter som holder åpent på lik linje som tidligere. Merk dette iht nytt utvalg av vipper. Jeg har likevel ett bredt utvalg av forskjellige type sett. Hvilket du selvfølgelig vil velge fritt fra ved ankomst. Kvaliteten er selvfølgelig likevel av ypperste kvalitet, men D bøy kan variere noe. Den er likevel bøyd opp, men noen produsenter bøyer vippene mer opp og rundt, enn andre som eksempelvis kun bøyer de opp.
VIPPER I COVID-19 SITUASJON

Merk at under covid-19 situasjonen, er alle rammet også i andre land. Det er ikke alle produsenter som holder åpent på lik linje som tidligere. Merk dette iht nytt utvalg av vipper. Jeg har likevel ett bredt utvalg av forskjellige type sett. Hvilket du selvfølgelig vil velge fritt fra ved ankomst. Kvaliteten er selvfølgelig likevel av ypperste kvalitet, men D bøy kan variere noe. Den er likevel bøyd opp, men noen produsenter bøyer vippene mer opp og rundt, enn andre som eksempelvis kun bøyer de opp.