LETT MEGA VOLUM

Beskrivelse

Lett mega volum er gjevne og tette vipper, men likevel ikke like dramatiske og tette som full mega volum. Ønsker du volum vipper som synes men ikke for  dramatiske, er lett mega volum tingen.

Tykkelsene som brukes i volum er 0.03, 0.05 og 0.07. Hvilken tykkelse og menge vipper som settes på hver enkelt naturlige vipper, avhenger av hva sett du skal ha. Ut i fra hva du har av naturlige vipper og settet du ønsker, for å oppnå effekten du ønsker. Merk at effekten kan variere fra person til person, da alle har forskjellig anatomi på øynene og våre øyner og vipper er ulike utformet.

Påfyll informasjon

Du skal ha minimum 40% pr øye for at det skal regnes som påfyll. Alt etter 4 uker regnes som nytt sett. Uavhengig av om du har 40% pr øye igjen eller ikke. 2 ukers påfylling gjelder kun faste kunder med mine vipper fra før. Det er ikke mulig å endre fra klassisk, mix/hybrid og 3D volum til de dyrere settene, på påfyll. Dersom dere ønsker ett av de større volum settene. Er det ikke påfyll, men vil regnes som nytt sett. Da jeg må justere det dere har og må sette på nytt. Husk å hold dere innenfor gjeldende påfyllings uke. Da blir det mye enklere for dere og for meg. Jeg forbeholder meg retten til å endre påfylling til riktig uke, om det skulle til formodning bli booket inn på eksempelvis 3 uker, når det har gått 21 dager + 2. Da justeres påfyllet til 4 ukers påfylling og du betaler deretter.