PERSONVERN

Din rett til personvern er viktig for oss, i denne personvernserklæringen kan du hva slags data vi innhenter, behandler og håndterer dine personopplysninger. Dersom du har spørsmål eller føler at noe er uklart, ber vi deg ta kontakt.

PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler informasjon om deg ved første timebestilling, under opprettelse av din kunde profil. Disse dataene blir innhentet via plattformen du bruker til å booke første time og blir lagret i vår database.

Vi samler også informasjon om hva slags enhet du bruker og innstillinger på din enhet som IP adresse, geodata og lignende. I den grad det er mulig, benytter vi slik data.

BRUK AV TJENESTER

Når du logger deg inn på vår nettside eller deltar i konkurranser, godtar du i tillegg til tjenestens vilkår at vi bruker dine handlingsmønster til å forbedre våre tjenester, samt tilpasse din profil. Dersom data brukes til statistiske formål, forsøker vi etter best evne å anonymisere dataene før vi tar det i bruk. Det forekommer alltid tydelig hvilken data som lagres og om dette gjøres ved samtykke eller grunnet en avtale.

VED BRUK AV VÅRE TJENESTER LAGRER VI FØLGENDE DATA OM DEG

• Brukerdata somz e-post, fult navn, adresse og tlf nummer. Ditt passord blir kryptert og er ikke tilgjengelig for andre enn deg selv.
• Bruk av tjenester, som hvilken behandlinger du tar, når du har time, tidligere bookinger og hvor lang tid du har mellom bookingene.
• Systemteknisk informasjon som hvilken nettleser du bruker, hvor lang svartiden på de ulike sidene er og lignende. Om mulig samles denne informasjonen anonymt og kan ikke spores tilbake til deg.

FORMÅL OG GRUNNLAG FOR BEHANDLING

Når du logger deg inn på vår nettside eller deltar i konkurranser, godtar du i tillegg til tjenestens vilkår at vi bruker dine handlingsmønster til å forbedre våre tjenester, samt tilpasse din profil. Dersom data brukes til statistiske formål, forsøker vi etter best evne å anonymisere dataene før vi tar det i bruk. Det forekommer alltid tydelig hvilken data som lagres og om dette gjøres ved samtykke eller grunnet en avtale.

TILGANG OG HÅNDTERING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Personvernlovgivningen er svært streng med tanke på hvem som skal ha tilgang til dine opplysninger. Vi gjennomfører tekniske organisatoriske og sikkerhetsmessige tilpasninger av alle våre tjenester. For å sikre at dine personopplysninger ikke havner på avveie. Det er kun oss og du som har tilgang til dine personopplysninger, vi har kun tillatelse å ta i bruk disse opplysningene ved behov. Utover dette er det strenge krav til hvilke av våre samarbeidspartnere som får tilgang til dine data. Dette styres i alle tilfeller av egen databehandleravtale mellom oss og våre leverandører.
Våre godkjente databehandleren leverer tjenester som føleger:
• Serverdrift for våre nettsider og online tjenester.
• CRM leverandør for kommunikasjon og lagring av vårt kundeforhold.
• Teknisk levera dør av nettsiden.
• Leverandør av faktura og betalingstjenester.
• Markedsføringspartenere og tjenester som eksempelvis Facebook få kun tilgang dersom samtykke er innhentet fra deg

BEHANDLINGSTID

Vi behandler i utgangspunktet dine personopplysninger og kjøpsdata så lenge vi har kontraktsmessige forpliktelser, lovpålagte forpliktelser som bokføring nevnt ovenfor, så lenge vi har et aktivt kundeforhold, eller så lenge du ikke har motsatt deg denne behandlingen. Vi gjennomfører årlig en revisjon av våre lagrede personopplysninger og sletter eller annonymiserer all data vi ikke lenger formålsmessig har behov for å lagre. Du har rett til å kreve din data slettet når som helst, så lenge du ikke lengre er kunde hos oss. Velger vi å avslutte kundeforholdet med deg, vil dine personopplysninger slettes fra vår database så lenge det ikke foreligger uoppgjorte betalinger.

OM SIKKERHETEN

Regler for bruk og lagring av persondata stilles strenge krav til sikkerhet både teknisk og organisatorisk for å forhindre tap, inngripen eller andre risiki. Vi forplikter seg til å oppdatere og endre sikringen av din data i tråd med utvikling og forbedrede muligheter.

ENDRING ELLER OPPDATERING

Vi forbeholder seg retten til å når som helst endre disse vilkårene, endringene publiseres på våre nettsider. Ved større endringer, eller endringer som får konsekvens for deg vil vi først og fremst informere deg igjennom våre plattformer som eksempelvis Instagram og Snapchat.