Vippeextensions

Effekten av vippeextensions vil få øynene til å virke mer våkne og glamorøse. Det er bredt utvalg av ulike teknikker, alt fra klassisk som gir et naturlig resultat til mega volum som gir et dramatisk resultat. Det blir lagt på en og en løsvippe på dine egne vipper, slik at resultatet blir holdbart og elegant. Du skal ha minimum 40% pr øye for at det skal regnes som påfyll. Alt etter 4 uker regnes som nytt sett. Uavhengig av om du har 40% pr øye igjen eller ikke. 2 ukers påfylling gjelder kun faste kunder med mine vipper fra før. Det er ikke mulig å endre fra klassisk, mix/hybrid og 3D volum til de dyrere settene, på påfyll. Dersom dere ønsker ett av de større volum settene. Er det ikke påfyll, men vil regnes som nytt sett. Da jeg må justere det dere har og må sette på nytt. Husk å hold dere innenfor gjeldende påfyllings uke. Da blir det mye enklere for dere og for meg. Jeg forbeholder meg retten til å endre påfylling til riktig uke, om det skulle til formodning bli booket inn på eksempelvis 3 uker, når det har gått 21 dager + 2. Da justeres påfyllet til 4 ukers påfylling og du betaler deretter. Påfyll varierer, hvor ofte du må ha påfyll avhenger av din syklus og dine naturlige vipper. Noen ganger hender det at du må ha påfyll oftere enn andre ganger. Husk at det også kan avhenge av hva sett du har. Har du vært vandt med eksempelvis lett eller full Mega volum og bytter til ett mindre sett, må du regne med at det vil syns mer når du mister. 

Klassiske vipper gir en naturlig mascara effekt, der det brukes 1:1 teknikk. Som vil si at vi fester en extensionsvippe på en naturlig vippe.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

Blandling mellom volum og klassisk. Mix har klassiske som base, så settes det på volum i mellom for å gi en mascara effekt med litt eksta.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

3D volum gir en 3D effekt. Her brukes det volum teknikk for å gi en naturlig effekt. Hva som settes på avhenger av dine naturlige vipper.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

To sett i ett, lett whispy gir deg den løsvippe effekten som er litt lettere enn full whispy, for deg som ønsker litt drama men mindre drama.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

Med full whispy får du en dramatisk løsvippe effekten uten at vippene dine er klistret i hverandre. For deg som ønsker veldig mye drama.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

Lett mega volum er mer enn 3D volum, men likevel mindre enn full mega volum. Dette settet er for deg som vil ha en tett effekt, men ikke for dramatisk.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

Full mega volum er gir en dramatisk effekt og gir veldig tette og fyldige vipper. For deg som elsker dramatiske vipper.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

L bøy er mer bøyd enn vanlig D bøy. På asiatiske øyner ser L ut som en D, men på nordiske vil L se mer bøyd ut enn D.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

QUICK FIX

En Quick fix er en liten fix i mellom påfyllingene, ett tilbud til mine kunder med vipper av meg fra før. Ønsker du å booke fin, ta kontakt på snap.

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFO.

VIPPER TIL FERIEN

Skal du på ferie og ønsker deg et nytt sett med vakre
vippeextensions? Da er det anbefalt at du booker deg et nytt sett med vipper i god tid før du drar av gårde på ferien. Grunnen for dette er at du for eksempel kan reagere på lim, vippene kan dette av grunnet for tunge vippeextensions, vippesyklus osv. Bestiller du time tidlig har vi tid til å rette opp i det om noe skulle oppstå.

VIPPER I COVID-19 SITUASJON

Merk at under covid-19 situasjonen, er alle rammet også i andre land. Det er ikke alle produsenter som holder åpent på lik linje som tidligere. Merk dette iht nytt utvalg av vipper. Jeg har likevel ett bredt utvalg av forskjellige type sett. Hvilket du selvfølgelig vil velge fritt fra ved ankomst. Kvaliteten er selvfølgelig likevel av ypperste kvalitet, men D bøy kan variere noe. Den er likevel bøyd opp, men noen produsenter bøyer vippene mer opp og rundt, enn andre som eksempelvis kun bøyer de opp.