Vipper til ferien

For nye kunder er det anbefalt å bestille nytt sett i god tid i forveien, før din ferie. Så det er muligheter for å kanskje ta påfyll eller nytt sett i tillegg, før du reier. Grunnen for dette er at reaksjoner på lim kan forekomme, dine naturlige vipper kanskje ikke trekker til seg vippelimet som den skal og syklus på vippene osv. Booker du time til nytt sett + påfyll, vil vi ha mulighet og tid til å rette opp i arbeidet. Om det skulle oppstå noe før du drar på din reise

Velger du å bestille vippetime rett før avreise, vil ikke reklamasjon gjelde om det skulle oppstå noe. Jeg må fysisk se vippene innen 7 dager etter timen. (Les om reklamasjon her)

Husk at syklus kan påvirkes av klimaending, i varmere strøk vokser som regel vippene raskere. Syklusen din kan endres når vippene og kroppen blir utsatt for varmere klima.

Rectangle 132
Rectangle 133

Etterbehandlingstips

På varme syden ferier, bør man kjøpe med seg sealer for å beskytte vippene mot svette, solkrem og olje. Du bør også kjøpe vipperens, så du har mulighet til å rense de etter bading. Når du bader i klorvann, er det ekstra viktig å rense vippene rett etter at de har blitt utsatt for klor.

Samme etterbehandlings tips gjelder for ferier (les her). Bading i saltvann skader ikke vippene, men uforsiktighet rundt øynene gjør. Bader du, pass på å ikke dukke eller hoppe/stupe i vannet. Da det fører til gnikking og uforsiktighet rundt øye området. Vannstøt etter stup, kan også påvirke holdbarheten på vippene.

Bruk sealer på morningen før du går ut. Det er også anbefalt å bruke olje fri solkrem i fjeset, dette kan kjøpes på nettbutikker. På resten av kroppen kan du bruke hvilken som helst solkrem. Rens vippene når du har kommet tilbake i leilighet/hotellet, med vipperens.